duminică, 30 decembrie 2007

it's the season to be jolly (or so they say...)

Zero zapada de Craciun. Si dupa cum arata lucrurile de la mine de la fereastra... Probabil zero zapada de Anul Nou. No worries! Vestea buna e ca.. Ok, n-o sa aiba legatura cu zapada. Nici cu pacea mondiala, binele omenirii.. Cu fuziunea la rece sau cu incalzirea globala. Insaaa... Anul asta am o lista pentru 2008. E scrisa cu creion dermatograf pe o punga de plastic, ce-i drept.. Dar e o lista! Si e a mea. Cu ceea ce vreau eu in anul care vine. Cheesy, huh?.. Nu-i nimic, din cand in cand se iarta :D

(PS. Da, la Tihuta era zapada... ca de obicei...)

joi, 27 decembrie 2007

Luna, soare, ceata


Am mers la Vatra Dornei pentru o zi. A fost soare. Frig. Si o zapada tare bizara. La intorcere am constatat ca poti sa ai si soare, si luna, si ceata, toate in acelasi timp. Sa fie lumina si sa nu vezi bine, sa te incalzesti la soare in timp ce privesti luna. Si credeam ca eu sunt contradictorie!

sâmbătă, 8 decembrie 2007

Stelute..verzi

Am auzit ca poti sa cumperi o stea. That's right, folks, o stea, si nu vorbim despre stelutele de plastic fosforescent care se lipesc pe tavan sau de cele de la mare, ci despre STELE, stiti voi, heliu, hidrogen si milioane de grade Celsius. Doar ca...

Ei, ok, e vorba doar doar de numele stelutei, ca inca nu avem agenti imobiliari care se ocupa de spatiul galactic. Si... numele ales va aparea intr-un catalog obscur, nicidecum in vreun document oficial al institutelor astronomice. Daaar.. vorba e... ca poti cumpara o "stea"! Ca economist, trebuie sa recunosc ca nu e rea afacerea.



*later edit: In definitiv, exista iluzii si mai scumpe, si mai fragile, si mai transparente decat asta... So why not?



miercuri, 5 decembrie 2007

Azi am cumparat un clopotel. Mi-a zornait in geanta tot drumul spre casa si acum mi-e drag sa ma uit la el, cum sta in punguta lui aurie si cvasi-transparenta. E semn bun, avand in vedere cat de anti-sociala am fost in ultimul timp, nu doar cu cei din jur, ci si cu lucrurile (oare o fi existand un termen pentru asa ceva?..).